Fint väder

Hej,jaao det är fint väder så vi ska nog dra ner och bada.Saknar Ellinor med till hösten kommer hon också skriva med mig igen.Är det fint väder hos er??Hmm...vad ska jag skriva mer?Köpte en tidning om Justin Bieber igår ska kanske köpa en åt Ellinor också.Kram så länge.

Kan skriva den här veckan ja!

Hej,mm det kan jag bra va?Vad gör ni då??Jag är med en kompis.Det är något som låter men vet inte vad...men kanske skriver ett nytt inlägg senare vi får se.Kramis.

Tumme upp och ner!

Hej nu kommer vi börja med tumme upp och tumme ner en gång i veckan.


Godmorgon:)

Hej Fanny här.Idag känner jag mig så där glad.För att jag ska följa med min kompis till hennes mormor det roliga är att jag vet inte till vilken stad vi ska eller by om det skulle vara så.Det är jag lite nyfiken på.Nu ska jag snart äta frukost.För jag och min store syster ska ta bussen till stan.Sen ska vi äta något gött också.Här kommer lite bilder på sötnosen Justin Bieber<3




Kommer inte skriva på en hel vecka:(.

Hej Fanny här.Tyvär så kommer jag inte skriva på en hel vecka men kommentera förde jag kommer ju läsa det på söndag.Imorgon ska jag blogga för jag åker med en kompis till hennes mormor efter 4 och Ellinor är ju i sin stuga och hon har ingen dator där.

JB på tv.

Hej ser JB på tv nu.Gud va söt han är men ska se klart nu.

Är med Bästis.

Hej Fanny här.Är med min bästis Sofia.Vi lyssnar på sötnosen Justin Bieber.Idag ska jag inte göra mycket saknar Ellinor redan.Kramis.

Sov i över 16 timmar!

Hej! Fanny här.Igår gick jag och sov kl 4 på eftermiddagen sen kl 8 gick jag upp.Så jag hade sovit i över 16 timmar.Hur många timmar har ni sovit?
Kramis.


Ni glömmer väl inte...

... att rösta på eran favorit JB låt? Du har röstningen längre ner på sidan.Kram

Ellinor blir bortrest Fanny kvar.

Ja,imorgon åker Ellinor till sin stuga hon kommer vara där i typ 4 veckor.Men Fanny kommer bara skriva varje dag i 4 veckor tills Ellinor kommer hem för då skriver vi ju tillsanmmans.Men kram på er!

Har inte sovit en blund

Gomorron' vi har inte sovit en blund inatt, men vi är lika pigga som igår. Men det som antagligen hjälpte mest var Colan och att ha något Hmm.. inatt har vi bloggat och ätit mycket gött t.ex chips och cola mumms..men vi har lite kvar som vi ska äta upp.Men vi ska börja med Veckans tumme upp och tumme ner.Från och med på måndag nästa vecka.Vi skriver lite mer lite senare när ni börjar vakna.Kram så länge.


Ufo över Kina?!


Fakta om Justin Bieber.

Justin Drew Bieber, född 1 mars 1994 i Stratford, är en kanadensisk sångare, som inledde sin professionella karriär på YouTube.

Justins karriär började med att han var med i en sångtävling i Kanada där han kom tvåa men hans familj och vänner som inte kunde komma och kolla när han tävlade ville se det ändå så han laddade upp videor från tävlingen på Youtube. Hans manager Scooter Braun tog med honom till Atlanta, där de träffade Usher. Ytterligare en tid senare, och efter att Usher sett Biebers videor på Youtube , möttes de åter och Bieber skrev på ett kontrakt med Island Records

Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och My world 2.0 släpptes 23 mars 2010. Hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan och 45:e plats på Billboard Hot 100-listan.

Bieber har även sjungit för USA:s president Barack Obama.

Källa:Wikipedia


Ser ni det nya?

Japp,ser ni att vi har ändrat ganska mycket med färger och sånt.Det tog typ en timme men vi är klara och är rätt så nöjda med bloggen.Vad tycker ni?Kommentera.Kramis här kommer några bilder på Justin<3



Ny header!

Japp nu har vi en ny header igen vad tycker ni??
Kommentera vad ni tycker och sen är det 2 gåtor ni kan gissa på.
Okej första lyder Vem får lön utan att jobba en enda dag??
Den andra gåtan lyder Vilken är elefanternas favorit bokstav?
Nu kommer en liten bild på Justin<3

Rolig men jätte söt<3


Pyjamasparty bilder:D

Ja nu har vi fotat lite najsa bilder på oss.Ellinor är den med glasögon och brunt hår.Fanny är den med blont hår.
Här kommer bilderna:





Oj glasögon REA




När vi sminkade oss i mörkret



Till sist en på sötnosen Justin

Gud vad söt JB är när han äter<3

Ja vi kollade på bilder på google då vi såg en bild av Justin när han äter.Vi undrar om det är chips eller ett pomes frites hm..ser ni kommentera då och annars också så klart.Ha en bra kväll.

Movietime!:)

Hej!Nu ska vi snart kolla film. Den heter "Chihuahuahuan från Beverly Hills". Ellinor tycker den är jättebra men Fanny har inte sett den tidigare.Men vi hade hellre kollat på en film med JB i huvud perseonen såklart.Men en sån film finns väl inte ännu:(.Ni kommer väl ihåg att rösta på den bästa Jb låten av dom 10.Kramis JB diggarna.

Rösta på din favvolåt!

Ja, vi har undrat länge vilken av Jbs låtar som egentligen är bäst. Ni får rösta av 10 låter med JB till den 1/8.

1.
 
2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Rösta på nu på eran favorit!

Lyssnar på JB skivan nu:)

Hej!Fanny o Ellinor här.Nu sitter vi i Fannys rum och lyssnar på JB skivan.Vi har inte gjort så mycket idag.Ellinor ska kanske sova över hos Fanny.Kramis alla JB diggare:)

Nyheter

Hej! Här kommer lite JB nyheter;
JB har släppt sin nyaste skiva för inte så länge sen. Den heter "My worlds". Skivan innehåler låtarna:
1. One time
2. Favorite girl
3. Down to earth
4. Bigger
5. One less lonely girl
6. First dance
7. Love me
8. Common denominator
9. Baby
10.Somebody to love
11.Stuck in the moment
12.U smile
13. Runaway love
14.Never let you go
15.Overboard
16.Eenie Meenie
17.Up
18.That should be me

Kram JB diggarna

Hej o välkommen!

Heej,vi är två JB diggare vi älskar han och hans musik.JB är en förkortning till Justin Bieber.Vi är heter Fanny o Ellinor.Vi är 99:or.Kram  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0