JB-radio


Live Videos by Ustream

Vilken låt är bäst?

Nu ska vi ha en till undersökning om vilken låt av JB som är bäst. Förra året vann Baby vilken vinner nu?

1.Latin Girl


2.Kiss N Tell


3.Pick Me



4.Rich Girl


5.Omaha Mall


6.Never Say Never


Rösta i en kommentar!

Justin nya kungen av pop?

Justin Bieber - Den nya kungen av pop?








Rockar!





Ända sedan Michael Jackson gick bort har det funnits en ledig plats för en ny stjärna att fylla hans plats som popkung. Även om någon kommer att kunna ersätta hans plats så tror vi att det i alla fall är någon som tävlar om att få ta över titeln "kungen av pop"! Justin Bieber får hela scenen att glöda när han uppträder! Spana bara in de här bilerna på honom från igårkväll! Coolt.
Kram Fanny

Tävla och vinn!

Ni vet väl att man kan tävla på posh24.se och vinna häftiga JB-grejer. Te x de exlusiva 3D-glasögonen som bara finns i begränsad upplaga i Sverige. Självklart är vi med och tävlar!!

Bieber-fever i Julia!

Hejhej! Fick nyss Julia och där finns några sidor som är kallade Bieber-fever. Jag kan skriva sen vad som stod.
Kram Fanny

Det är bara för bra!


Justin Bieber på Madame Tussauds



Fixa till håret lite..





Madame Tussauds vaxversion av Justin Bieber visades upp igår i både New York och London och de är helt fantastiska! Du kan knappt se skillnad på den riktiga Justin och vaxversionen! Justin var i London för presentationen och poserade för några söta foton och behandlade sin vaxversion som sin egen tvilling! So tjejer, nu kan ni gå och krama justin när helst ni själva vill, i stort sett!







Willow Smith och Justin Bieber

Vi skrev ju om att Willows fans är helt galna efter att hon sjungit tillsammans med sötnosen Justin. Här kommer videon när de sjunger. Lägg märke till Justins konstiga dans...


Kram JBdiggarna

P.s. Vi har skickat en programidé till SVT och vi fick svar idag dem skrev att idéen skulle skickas vidare. Om den kommer att sändas så kommer det att vara på SVTB men vi skriver mer när vi har fått svar för inget är ju säkert än.

Visste du att...

Justin har sålt slut på sitt nagellack märke

Justin har alltid velat titta en tjej i ögonen och sedan kyssa henne som i en film

Justin gillar tejer med brittisk dialekt

Justin säger att han är lite försiktig att dejta för han är rädd att bli utnyttjad
 
Justin älskar Beyonce

Justin är vänsterhänt

Justins favorit mat är Spaghetti Bolognese
 
Justin älskar hockey

Justin var på gränsen till fattig när han växte upp


Willow Smiths fans är helt galna!

Willow Smiths fans är helt galna!
Willow


Justin

Willows fans!
Willows fans

Willow Smith närmar sig statusen A-list kändis för varje dag som går! Hon är mitt i en turné med tonårsstjärnan Justin Bieber och som om det inte var nog har hennes fans nu börjat förfölja henne på hotellet där hon bor. Tidigare i veckan hade hon på ännu en lyckad konsert i Dublin på Irland och direkt när hon kom tillbaka till hotellet väntade massor av fans på henne! Hon var verkligen glad över det hela och hängde ut genom fönstret för att tacka dem! Willow måste vara världens lyckligaste tjej!



Inget nytt!

Hittade inget nytt idag. Ni får gärna mejla om ni vet något nytt!

Adele vinner över Bieber!

Adele vinner över Bieber!
Adele

Justin Bieber ser cool ut när han undviker fotograferna
Har Justin Bieber mött sin överman (kvinna)? 22-åriga engelska rosen Adele's album 21 just har puttat av Bieber från toppen på Billboardlistan. Men Justin är ialla fall bäst!

Inget nytt!

Nepp jag hittade inget nytt om JB idag,har inte sökt så mycket efter något nytt har inte tid men några sidor har jag kollat och det stog inget där.
Kram Fanny

Justin säljer lite av sitt hår från senaste klippningen!

Han kan sälja vad som helst!



Justin!



Justin Biebers fans gör verkligen vad som helst för en bit av sin idol! Det här är helt galet! Förutom att sälja slut på nagellack vilket var konstigt nog, har han nu skänkt en lock av sitt hår till Ellen för att auktionera ut till förmån för välgörenehet. Håret såldes på Ebay till ett hängivet fan. Bara en enda lock från hans senate frisörtid såldes för 243.000 kronor! Helt sjukt!

Justin skjutasr runt Selena?!

Justin Bieber skjutsar runt Selena!

Varför så blyg Selena?
Varför är Selena så blyg?

Vilken min!





Som vi skrev igår så är Justin Bieber nu ett år äldre! Han firade sin födelsedg med en middag igårkväll på den italienska restaurangen Maggianos i Los Angeles. Det tillsammans sin flickvän Selena Gomez och sina vänner!

Nu när Justin är 17 behöver han inte förlita sig på att andra ska skjutsa runt honom. Igårkäll skjutsade han runt Selena på ett stiligt vis, helt själv! Sötnosen håller på att bli stor! Lite tråkigt att Selena försökte täcka över sitt ansikte inflr kamerorna. Om du är på en dejt med Justin, skulle du inte stolt posera med honom?!

GRATTIS JUSTIN!

Grattis Justin på din 17-års dag!
Önskar JBdiggarna


P.s ni ser väl våran nya desing som lovat?!

RSS 2.0