125 000 bara på sitt hår!


Wow, det är priset för att vara känd. Justin Bieber är nästan mer känd för sin frisyr än vad han är för hans artisteri! Så givetvis är det väldigt viktigt att få håret att se riktigt bra ut. Vi hörde just att Justin spenderar 760 dollar varje gång han klipper sig, och det gör han varannan vecka! Det betyder att han lägger nästan 20 000 dollar per år på att klippa sig, närmare 125 000 svenska kronor. Tur är väl att den 16-åriga megastjärnan knappast har några problem med att håva in pengar nu för tiden. Wow!

Kram JBdiggarna♥

Källa:Posh24.se

Sänder JB-radio


Justins nya låtar





Kram//Fanny

Går inte att ladda upp bilder:(

Nee vi skulle ladda upp en bild där det står lite saker men aja får väl skriva de istället då.


Justin Beiber är på omslaget av det senaste numret av Vanity Fair och inuti tidningen intervjuas han om sin galna livsstil och han stjärnkarriär, men också förstås om alla hans "Belieber" - fans. Justtin säger att han inte tycker att det är jobbigt att de flesta av hans fans är tjejer... vilken sextonårig kille skulle inte gilla att ha en massa skrikande tjejer som jagade honom hela tiden?!

Justin berättar också om sina musikinfluenser och det är ingen överraskning att stjärnor som Michael Jackson och Tupac är på listan över favoriter! Justin menar att han, precis som dem, inte tror att han är en vanlig tonåring, hans hjärna arbetar övertid och han är både lite konstig och smågalen. Vi tror honom men hoppas att det kommer gå bättre för honom på äldre dagar än för MJ och Tupac! Läs hela intervjun

JB's största fan är tillbaka!

Japp nu är vi tillbaka!

RSS 2.0